¡LLÁMANOS AHORA! +34 93 400 50 24

logo

Grau en Turisme i Oci

Presentación de Grado

En l'actual panorama turístic internacional, la preocupació per la sostenibilitat, la competència creixent entre destinacions o la demanda de qualitat a un preu raonable, són reptes confluents en un entorn de per si canviant, en contínua transformació i, en alguns casos, inestable.

Tenint en compte aquest paradigma, The Ostelea School of Tourism and Hospitality ofereix un nou grau en Turisme i Oci que es desenvolupa al voltant de l'enfocament internacional, en què els viatges no són entesos només com el mer fet de viatjar o la intermediació i comercialització turística; sinó que, a més, inclou totes les activitats i actors involucrats en el sector turístic que es manifesten a través dels viatges. Així mateix, l'oci és entès com el consum del turisme que es reflecteix de manera transversal en tots els elements del sistema turístic.

El principal objectiu del grau és formar professionals capaços de gestionar amb èxit, i des de qualsevol àrea funcional, empreses i negocis dedicats principalment a la planificació i la gestió de destinacions i productes turístics i d'oci internacionals.

Per això, el grau ofereix una àmplia formació en empreses turístiques, recursos, productes, destinacions i eines de gestió turística internacional, amb l'objectiu que els nostres alumnes adquireixin una visió estratègica i global en qualsevol de les sortides professionals per a les quals el grau s’ha dissenyat.

11 Raons per cursar el Grau de Turisme i Oci dOstelea:

 • Bilingüe espanyol i anglès, amb rus i alemany com a idioma optatiu.
 • Pràctiques obligatòries des del primer curs.
 • Programa Erasmus.
 • Intercanvis internacionals: addicionalment al programa Erasmus, Ostelea ha establert multitud d'acords particulars amb altres universitats estrangeres que permeten la mobilitat internacional dels seus alumnes en programes seleccionats i coincidents amb els plans d’estudis de l'escola. Algunes universitats són la UPC de Lima (Perú), la Universitat Anahuac del Mayab (Mèxic) o l’INSEEC (París).
 • Cicle de trobades amb directius d'hotels i d'empreses de restauració, i consultors turístics internacionals.
 • Maneig de programari especialitzat: els alumnes del grau aprendran la gestió de reserves de viatges, a través d'Amadeus e-learning, una de les plataformes de reserves líder a escala mundial. L'alumne que superi el curs obtindrà un diploma atorgat per Amadeus que ho acreditarà.
 • Assistència a fires sectorials: els estudiants visitaran diverses fires del sector al llarg dels quatre cursos, com Barcelona Travel, considerada la fira del sector més important de Catalunya; o IBTM (Barcelona), un dels referents en turisme de negocis.
 • International faculty: part dels continguts de determinades assignatures són impartits per professors d'universitats i escoles de negocis partner d'Ostelea. Durant el curs 2015/2016, alguns dels professors convidats han estat Greg Richards, de la Universitat de Tilburg (Països Baixos); Maria Kirstine Loven, de la Copenhaguen Business Academy; i José Antonio Vázquez, de la Universitat Autònoma de Mèxic.
 • Visites a empreses i organitzacions: en el marc de les assignatures, els alumnes tenen visites de caràcter pràctic que els permeten complementar els continguts apresos a l'aula. Algunes visites dutes a terme han estat: el Cotton House Hotel; el Refugi 307, del Poble-sec; el Mercat de la Boqueria; el Museu del Turisme de Calella; l'hotel ZT Vila Olímpica Suites i el Born Centre de Cultura i Memòria, entre d'altres.
 • Projecte Transversal (PT): els alumnes elaboren un projecte de manera conjunta amb totes les assignatures, tant en el primer curs, com en el segon. El PT simula un treball en un entorn laboral real.
 • Dos itineraris amb menció.
 • Grup de recerca: part del claustre docent del grau està integrat en el Grup d'Investigació Multidisciplinar en Turisme d'Ostelea (IDITUR), que centra la seva producció científica en el camp de la gestió del turisme internacional.

 

 


Estudios Relacionados

grado-en-turismo-ostelea

Grado en

Grado en Turismo y Ocio